Vés al contingut

Cartell de la Campanya audillibre
Cartell de la Campanya audillibre

Durant la setmana que va del 27 de juny fins al 3 de Juliol la Llibreria Les Paraules s'uneix a la campanya nacional de la Setmana de l'audiollibre que conta amb el recolzament de llibreries i editorials de tota Espanya.

Durant aquesta setmana a la llibreria Les Paraules en comprar dos audiollibres et regalem el de menys preu. És a dir compres dos i pagues un!!

Ja no tens excusa per provar aquest nou producte.
Aquestes vacances llig amb les oïdes!

Pensant en les vacances?

Per fi temps lliure, eixir a passejar o a córrer, tombar-te en la platja... I llegir molt!

I si enguany descobreixes una nova forma de llegir?

Les vacances són el moment ideal per a l'audiollibre!

Llibres llegits per actors professionals que lligen expressament per a tu, perquè ni tan sols hages d'obrir els ulls mentre prengues el sol. Les teues oïdes llegiran per tu.

I per açò enguany celebrem la 1ª Setmana de l'Audiollibre. Del 27 de juny al 3 de juliol, just a temps perquè faces apilament d'audiollibres per a les vacances!

Segueix el "hashtag" #Al2016 i no et perdes cap detall.

Share

Sobre "La Història Interminable"

La Historia Interminable
Portada del Llibre en castella La Historia Interminable

Hui us duc "La Història interminable", el meu llibre favorit de la meua infantesa i quina lectura més m'ha marcat.

Pot ser que el primer que us vinga  al cap en llegir el títol siga l'adaptació dels anys 80 d'aquest llibre, o, pot ser, que a alguns us haja cridat l'atenció que siga un llibre de Michael Ende, curiosament més conegut per “Momo” que per aquest llibre malgrat que, sense dubte, és més coneguda “La Història Interminable” com a títol almenys. Per si no ho sabíeu, Ende és un escriptor alemany fill d'un pintor surrealista que es va criar en un ambient bohemi i artístic en l'Alemanya de la II guerra mundial. Malgrat que va ser un actiu antinazi va servir també en l'exèrcit alemany. El llibre que li va fer famós va ser “Jim Botó i Lucas el Maquinista”, tremendament difícil de trobar a Espanya.

Tant “Momo” com “La història interminable” van ser adaptades al cinema, sent especialment reeixida la segona encara que per a desconsol de l'autor és molt poc fidel al llibre i el propi Ende va manifestar el poc que li agradava (no parlem de les adaptacions a pel·lícula i dibuixos animats que es passen el llibre per…).

El llibre cal llegir-lo en paper i us va a requerir un esforç addicional: està escrit la meitat en tinta roja i la meitat en tinta verda per a diferenciar les parts del món real i les parts del món de Fantasia. Hi és una de les “gràcies” del llibre que es perd en llegir en llibre electrònic en blanc i negre.

“La Història Interminable” és possiblement un d'aqueixos pocs llibres que omplen al lector sempre, independentment de l'edat, el sexe o la tendència política. D'aqueixos que agraden a xiquets i adults, tots per igual. Als primers perquè els introdueix en un món ple de fantasia, misteris, perills i aventures. Als adults perquè els evadeix de la seua realitat, i els fa comprendre l'important que és la imaginació. Una capacitat la d'imaginar que incomprensiblement deixem de conrear a mesura que ens fem majors, i que només uns pocs tenen la facultat de salvaguardar.  Michael Ende va elaborar una fabulosa història amb “La Història Interminable”, enfilant elements de diverses tendències dins d'una aventura fabulosa en la qual es donen cita alguns dels personatges més impressionants que l'home hi poguera imaginar. Castells, princeses, gegants, dracs… tot un univers meravellós que lluita per sobreviure i per fer-nos entendre que el ben més preuat que tenim, l'únic Do amb el qual la naturalesa ens ha dotat a tots i a totes, roman ací, en algun lloc del nostre ésser, per a ser usat sempre. La imaginació és aqueix Do, i sense cap dubte és alguna cosa molt valuosa que no sabem valorar. Ende sí que ho dominava, i amb “La Història Interminable” ens va llegar un dels seus espais més reservats: el Regne de Fantasia, del que tots som partícips quan ens endinsem i llegim.

Els simbolismes

“La Història Interminable” és un llibre ric en simbolismes i metàfores sobre la vida. No solament és un llibre d'aventures i successos màgics, sinó que es refereix als somnis i als desitjos de cada persona; és a dir, que cada persona construeix el seu propi Regne de Fantasia. En parlar del no-res, la boira que destrueix Fantasia i deixa un buit al seu pas, Michael Ende fa una crítica a un món freturós d'imaginació i falta de somnis.
El xiquet Bastián, passa de ser un lector a un autor; açò és, no hi hauries de conformar-te amb ser només un passiu en la teua vida, un observador que es queda quiet davant el que passa al teu voltant, has de ser part de la història, i més encara, ser el teu propi autor, per a açò és necessari somiar i desitjar. Són els desitjos els que mouen a l'acció a les persones, així com al Bastián a qui l'Emperadriu li dóna com recompensa el poder de desitjar i obtenir tot el que desitja. Conforme llança un desig, tot al seu voltant canvia i es transforma, de sobte les coses comencen a prendre forma i a tenir vida. És l'única forma que Bastián pot reconstruir de nou Fantasia.

L'Auryn
L'Auryn

Darrere de l’AURYN hi ha una llegenda que diu “FES EL QUE VULGUES”. La qual cosa no vol dir que has de fer el que et vinga en gana, sinó fer la teua Vertadera Voluntat. I no hi ha gens més difícil en aquest món, ja que per fer-ho hi has, de primer, saber qui eres i cap a on vols anar. En cas contrari, et perdries com en el Temple de les Mil Portes que es troba en el desert de Fantasia, un lloc on pots arribar a qualsevol lloc només si obris la porta correcta; però per a açò has d'estar completament segur cap a on vols anar, en cas contrari, podries obrir mil portes durant tota l'eternitat sense trobar-ne una eixida.
Una altra dada que se'm va fer molt important en el llibre, és que a mida  que Bastián veu complit un somni, l’AURYN crea una Esplendor en ell fent que oblide alguna cosa sobre el seu món. De tal forma que va arribar un moment en què es va veure atrapat en el seu món de fantasia i ja no recordava gens sobre el seu pare, ni la seua escola ni d'on venia. Açò significa que quan una persona veu complides les seues metes, li dóna un immens poder de seguir desitjant, amb el risc d'oblidar quina era la seua meta.
Per aquesta raó, l’AURYN, dues serps mossegant-se per les cues i entrellaçades, representa l'equilibri entre el món “real” i el món interior dels somnis i els desitjos. No pots avançar sense tenir somnis o desitjos, i no pots desitjar-los si no recordes quin és el teu origen i el teu món real.
Al final, Michael Ende ens dóna un missatge sobre la grandesa de l'Amor, l'únic desig que no s'esgota, que no t'esborra records i t'ajuda a trobar-te a tu mateix.

El Bastian, el xiquet protagonista, descobrirà, al llarg de les pàgines de "La Història interminable, veritats molt doloroses, com ara quins són els límits de la llibertat i quines són les conseqüències dels abusos del poder. Però també descobrirà grans meravelles, com la bellesa de l’Emperadriu, tan extraordinària que quan l’has vist una vegada l’únic que vols al món és tornar-la a contemplar. De tota manera, tot això només és una lectura subjectiva: el mateix Ende es va negar sempre a donar una interpretació determinada de la novel·la, i probablement la millor interpretació és la que vosaltres, lectors, en pugueu donar.

Per saber alguna cosa més i comprar-lo podeu seguir el següent enllaç:

-La historia Interminable

 

 

Share

Taller sobre la Ley de la Atracción

Taller Mayar
Taller Mayar

Lugar de realización, horario y coste

Lugar:
Galeria Azul
C./ Dr. Vicente Navarro y Soler, 22
46910 Benetússer (València)
Duración: desde las 9 horas hasta las 14 horas
Coste del taller:
80 Euros a pagar antes de comenzar el taller.
72 Euros si reserva plaza antes del día 12 en la Llibreria Les Paraules entregando una señal de 20 Euros

Sobre Mayar

Escritora y Conferenciante Instructora de la Ley de la Atracción Maestra de Reiki Terapeuta en aromaterapia Técnicas de relajación y visualización Coaching de inteligencia emocional https://mayar2016.wordpress.com
TANTO LAS CHARLAS COMO LOS TALLERES DE LA LEY DE LA ATRACCION SON IMPARTIDOS POR: MAYAR
MAYAR es escritora, conferenciante, coaching de inteligencia emocional, maestra de Reiki federada con nº 4925, terapeuta en aromaterapia, formada como instructora para impartir talleres de meditación y visualización creativa, gemoterapia y diplomada en masaje infantil.
MAYAR es instructora de la LDA (Ley de la Atracción) por lo que la capacita para ser la conductora de los talleres que imparte por todo el territorio nacional.
Los talleres pueden realizarse por vídeo conferencia en todos los países de habla hispana.
Posee una amplia formación complementaria en visualización creativa, relajación, cromoterapia, técnicas de equilibrio energético, kinesiología, radiestesia, test biológico, análisis morfológico, entre otros, capacitándola todas ellas para poder ofrecer siempre los mejores tratamientos tanto a nivel físico, emocional y espiritual, siendo especialmente útiles en tratamientos de ansiedad, depresión, falta de autoestima…
MAYAR es escritora y ha publicado dos libros “Tu elección” y “Tu poder en acción”, actualmente trabaja ya en su próximo libro.
Ha colaborado en varios programas de televisión en RIBERA TV junto con la presentadora Susana Pérez.
Ha colaborado en diferentes programas en TELEVISION MEDITERRANEA.
Escribe cada día en su página de facebook, “MAYAR”.
Semanalmente escribe para el blog de Susana Pérez.
Semanalmente colabora con el equipo de radio del programa “Vesprades amb tu” en NEWS FM 89,7.
Ha trabajado en herboristerías, centros de belleza y spas, centros de yoga, centros holísticos como terapeuta en aromaterapia, combinando su trabajo con cursos de la Ley de la Atracción, Reiki y coaching de inteligencia emocional.

INFORMACION DE LAS CHARLAS Y PROGRAMA DEL TALLER

MAYAR explica en que consiste la LEY DE LA ATRACCION, y cómo, siendo conscientes de su influencia, puede llegar a modificar nuestra vida. Aplicando la LEY DE LA ATRACCION, adoptando una nueva actitud ante la vida, nos daremos cuenta de que somos capaces, tan sólo con nuestros propios pensamientos y emociones, de generar una sinergia positiva que afectará a todos los ámbitos de nuestra existencia, con esto queremos decir, que todo depende de nuestra manera de enfrentarnos a la vida, que pensando y sintiendo en positivo tenemos la capacidad de atraer a nuestra vida cosas buenas.
Todo lo que pasa en tu vida tiene que ver contigo, está en tu vida porque la llamas, de un modo consciente o inconscientemente, eres tú quien las atrae.
Todos nuestros pensamientos, todo aquello que experimentamos y percibimos, crea vibraciones y éstas son las que atraen a nuestra vida la realidad de las cosas, las situaciones que nos acontecen e, incluso, a las personas que nos rodean.
Todas las personas tenemos una vibración, una manera de sentir lo que pensamos; de ti dependerá el modo en el que este pensamiento crezca en tu interior. Todos pensamos en función de lo que vemos o sentimos, si no tienes dinero, te ves pobre y al sentirte así, lo único que serás capaz de atraer es más de lo mismo y nuestra vida se convertirá en un círculo vicioso del cual es muy difícil salir.
Si observamos a una persona que tiene logros, que vive una vida plena, veremos que ella piensa y se cree una realidad distinta a lo que le rodea. ¿Cómo lo logra? Creando su propia realidad. Puede que sea un desconocido pero si se siente reconocido, se verá famoso. Lo mismo ocurre con un simple empleado, que es capaz de visualizarse, como el dueño de su empresa y así estará más cerca de conseguir su propio éxito laboral. Tal vez estés sin dinero, pero si eres capaz de verte disfrutando de un buen viaje, te sentirás mejor y alcanzarás mayores logros vitales. A este comportamiento se le llama tener una visión y toda la gente que ha tenido grandes logros en su vida son unos visionarios.
La LEY DE LA ATRACCION se basa en eso en visionar nuestros logros.
Tenemos que pensar que la LEY DE LA ATRACCION siempre se basa en un principio: los semejantes se atraen, por este motivo todo lo que tenemos en nuestra vida, personas o situaciones, tenemos que procurar que tengan que ver con nosotros, que mantengan una sintonía con nuestra forma de comportarnos, de pensar y de sentir. Recuerda: nosotros atraemos lo que queremos, nosotros hemos atraído lo que tenemos.
Una vez que realices nuestro TALLER, tú puedes empezar a atraer a tu vida, todo lo que desees y lo más importante puedes dejar de atraer todo lo que no desees, solo entrenando tu percepción las cosas cambiarán y, sin duda, para mejor.
Para obtener los mejores resultados del TALLER es necesario conocernos y estar dispuestos a reconocernos. Sólo reconociendo nuestras limitaciones y superándolas seremos capaces de abrir nuestra mente y conseguir mayores logros. Conocer aquellos impedimentos que nosotros mismos nos ponemos, ya que no nos bastará con atraer, con desear atraer, hay que saber recibir lo que atraemos, hay que saber aplicar la LEY DE LA ATRACCION como algo natural, porque en ocasiones debido al estado en el que nos encontramos, lo simple no sabemos percibirlo, impidiendo de esta manera que nuestra vida FLUYA de manera armoniosa. Muchas veces buscamos en el exterior cosas que tenemos dentro y que no somos capaces de encontrar porque las buscamos en el lugar equivocado. Es mucho más sencillo echar la culpa a los demás, en lugar de pensar que somos aquello que sentimos, que con un simple cambio de actitud y un mayor conocimiento, seremos capaces de atraer lo que deseamos.
A pesar de que la LEY DE LA ATRACCION es un método antiguo, seguramente para alguno de vosotros es un concepto totalmente nuevo, porque estamos acostumbrados a actuar de manera mecánica, sin darnos cuenta de lo que hacemos y sin hacernos responsables de los resultados, ya que nuestra mente es millones de veces más poderosa que toda acción del mundo, la LEY es así de básica, atraes todo aquello en lo que te enfocas y concentras.
Recuerda que, como dijo un gran maestro: “Todo lo que somos es el resultado de lo que pensamos”.
En el TALLER trabajamos a nuestro favor las áreas más importantes de nuestra vida:
- Las relaciones de familia, pareja, amigos, compañeros de trabajo
- La salud
- El trabajo
- La prosperidad
Es un taller intenso pero hay un antes y un después, aprenderás a poner tu vida, tu trabajo, tu familia y tu salud en orden, tomando el mando de tu vida y descubriendo el camino para que la prosperidad FLUYA hacia ti.
En el taller aprendemos qué es lo que en realidad queremos hacer para mejorar nuestra vida y lo mejor es que vais a disfrutar en todo momento de lo que aprendáis.
Entrenaremos cómo funciona la LEY, entendiéndola y convirtiéndote en un ser vibrante que atrae todo lo que necesitas o quieres en tu vida.
EL TALLER DE LA LEY DE LA ATRACCION INCLUYE:
- Todas las pautas, técnicas y ejercicios para llevar a cabo un buen cambio, en todas las áreas de tu vida, hacia la LEY DE LA ATRACCION
- Cuadernos de trabajo para la realización del taller.
- Tentempié a media mañana
- Aprendizaje de la LEY DE LA ATRACCION, vibrando en profundidad y prosperidad
- Celebración final del taller, brindando con cava por todos los logros conseguidos y los que nos quedan por conseguir.

Se recomienda que los asistentes vayan vestidos adecuadamente para la ocasión, se recomienda un estilo elegante, ya que pretendemos que el TALLER sea una celebración, una exaltación de la vida y un canto a la esperanza.

 

Share

Emocionari. Digues el que sents
Emocionari. Digues el que sents

Jo crec en la màgia de les paraules i sé que posar nom a les coses ajuda a prendre consciència d'elles i de nosaltres mateixos. Per açò, hui  us proposem com una lectura que inspira el llibre Emocionari, un diccionari d'emocions pensat per a xiquets des dels sis anys i de gran interès fins i tot per a adults.

Sé que l'educació emocional interessa molt als pares i les mares per a educar als seus fills. He comprès que si els nens coneixen les emocions, seran capaços d'expressar-les i, a més, poden identificar com se senten als altres, amb seguretat no es deixaran portar per elles ni les reprimiran ni seran insensibles davant els altres, amb el que seran més conscients i feliços. Però sabríem dir als nostres fills què és l'eufòria, la tendresa, el desànim? Ens brindem una ocasió per a parlar de les emocions i explorar el seu significat? Per a facilitar-nos aquesta tasca, podem usar el llibre Emocionari, un diccionari d'emocions que ens convida a recórrer un itinerari de 42 emocions relacionades entre si. Cada emoció s'explica a través d'una il·lustració i un text amb definicions i exemples. En el pròleg de Emocionari podem llegir: “Sentir és un privilegi i aprendre a expressar les nostres emocions ens ajudarà a apropar-nos  als que estimem”.

Així es com es mostra l'alleujament en l'Emocionari
Així es com es mostra l'alleujament en l'Emocionari

Els seus autors s'ajuden de precioses il·lustracions per a desenvolupar cadascun dels 42 sentiments diferents que ens porten a fer un profund recorregut per les nostres emocions. Amb l'ajuda de l'Emocionari podrem descobrir que la tendresa està en el nostre interior però que són els altres els que la desperten i ens espenten a ser suaus i atents. També podrem explicar que la relaxació que solen sentir quan acaba un examen es diu alleujament. O que quan volen portar la contrària perquè no els hem deixat fer el que volien, estan sentint hostilitat. Podrem parlar que quan ens sentim sols i creiem que ningú ens recolza, ens inunda el desemparament. O que quan tenen ganes de saltar i se senten capaces de tot a causa d'una alegria desbordant, estan plens d'entusiasme. També podrem llegir que la gratitud ens ensenya a gaudir més de la vida perquè ens fa ser capaces de veure en el quotidià un regal. En definitiva des de la tendresa a l'hostilitat, des de l'acceptació a l'avorriment o l'orgull Cristina i Rafael, els seus autors, ens asseguren que a través d'aquest llibre es pot educar als més xicotets perquè senten sense temor, perquè es descobrisquen a si mateixos i perquè acaben convertint-se en adults autoconscients.

Palabras aladas és una editorial que du a terme itineraris per al desenvolupament dels més menuts. "Di lo que sientes" es el "ITINERARIO" on es troba ubicat tant el llibre com els materials complementaris(en castellà):

Aquest llibre el podeu trobar a la Llibreria Les Paraules tant en valencià/català com en castellà:

Emocionario
Emocionari

Share

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookiespinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies